Glebe Court  Snape
       
     
 Patrick Allen & Associates Ltd were appointed to manage the architectural side of this build after planning consent had been obtained by a third party. This involved remedial works, re-designs of the layout and planning revisions as well as the design of the garage block. 
       
     
 Key features were added, making the properties unique in character, such as the chamfered brickwork on the corner of Plot 1.
       
     
 The Client considered making the best use of space and the terraced properties were designed with attic trusses, ensuring large, light rooms for flexible first floor accommodation. 
       
     
 Good quality bricks and the use of aluminium windows reflect the high quality of these attractive housing units. 
       
     
 The Client took pride in the finishes, using natural materials wherever possible, including oak floors, limestone and marble tiles.
       
     
 Address:  The Glebes, Snape   Client:  Teamwork (London) Ltd
       
     
  Glebe Court  Snape
       
     

Glebe Court Snape

 Patrick Allen & Associates Ltd were appointed to manage the architectural side of this build after planning consent had been obtained by a third party. This involved remedial works, re-designs of the layout and planning revisions as well as the design of the garage block. 
       
     

Patrick Allen & Associates Ltd were appointed to manage the architectural side of this build after planning consent had been obtained by a third party. This involved remedial works, re-designs of the layout and planning revisions as well as the design of the garage block. 

 Key features were added, making the properties unique in character, such as the chamfered brickwork on the corner of Plot 1.
       
     

Key features were added, making the properties unique in character, such as the chamfered brickwork on the corner of Plot 1.

 The Client considered making the best use of space and the terraced properties were designed with attic trusses, ensuring large, light rooms for flexible first floor accommodation. 
       
     

The Client considered making the best use of space and the terraced properties were designed with attic trusses, ensuring large, light rooms for flexible first floor accommodation. 

 Good quality bricks and the use of aluminium windows reflect the high quality of these attractive housing units. 
       
     

Good quality bricks and the use of aluminium windows reflect the high quality of these attractive housing units. 

 The Client took pride in the finishes, using natural materials wherever possible, including oak floors, limestone and marble tiles.
       
     

The Client took pride in the finishes, using natural materials wherever possible, including oak floors, limestone and marble tiles.

 Address:  The Glebes, Snape   Client:  Teamwork (London) Ltd
       
     

Address: The Glebes, Snape

Client: Teamwork (London) Ltd